Downloads


Project : Black_Hack

Project : Black_Hack is een spel dat ik heb gemaakt voor mijn profielwerkstuk. Doordat ik hier maar ongeveer 80 uur aan mocht besteden, is het niet helemaal geworden wat ik wilde. Ik ben van plan het nog verder te ontwikkellen maar heb dit project tijdelijk stop gezet, ook kunnen er door de korte ontwikkeltijd nog fouten in het spel zitten.

Project : Black_Hack

In Project : Black_Hack probeer je een database van een school te hacken. Je doet dit omdat hier alle schoolpunten op staan, en jij haalt zelf slechte punten. Je doet ook nog eens eindexamen dus je doet er alles aan om te slagen. Een probleem dat je hebt is dat de schooldatabase een goede firewall beveiliging heeft. Deze doet er natuurlijk ook alles aan om jou buiten te houden! Lukt het jou om de schooldatabase succesvol te hacken?

Download


Technologic Life

Technologic Life is een track die ik zelf een hele tijd geleden heb gemaakt. Dit was de eerste track die ik heb gemaakt. Nu ben ik zelf niet meer zoveel bezig met het mixen van muziek en maken van tracks, maar ik vind het nog steeds een leuke track om naar te luisteren.

Om Technologic Life te downloaden moet je met de rechter-muisknop op "Download" klikken en dan op "Link/Koppeling opslaan als" te klikken.

Download