Python


Python

Voordat je de python programmatjes kan uitvoeren die ik heb ontwikkeld heb je eerst python nodig op je computer! Maar geen probleem, python is snel en gratis op je pc te installeren. Na de installatie kun je hier de python programmatjes downloaden en uitvoeren op jouw pc!

Python

Klik hieronder op 'Ga naar de site' om naar de site van Python te gaan, python.org. Als je op de site bent aangekomen ga je naar het menu bovenin naar downloads. Klik vervolgens onder 'download for windows' op de knop met de laatste versie die staat aangegeven. Python wordt nu gedownload en je kunt het nu meteen gaan installeren!

Ga naar de site


Zeeslag

Onlangs heb ik voor school een zeeslag moeten maken in python. Deze maakt wel nog gebruik van een command-line interface, dus geen gare graphics ofzo maar gewoon simpel. En daarbij het werkt ook nog eens heel er goed!

Zeeslag

Aan dit programma is nog wat extra aandacht te besteden, deze aandacht gaat dan vooral naar het uitbreiden van het spel en de code nog overzichterlijker maken. Ook ben ik van plan al het commentaar in het engels om te gaan zetten, met daarbij ook alle variabelen zodat er nog meer mensen van kunnen leren! Veel speel(programmeer)plezier!

Download


Evolution Of Text

The Evolution of Text. Dit is een van de kleinere maar interesante python projectjes waar ik aan heb gewerkt. Gewoon voor oefening, ervaring opdoen en vanuit verveling. Want ik moet immers iets leuk te doen hebben als ik me verveel...

EvolutionOfText

Nu even back to buisiness. The Evolution of Text is een programma waar je input geeft, dit kan een zin of enkele woorden zijn. Dan gaat het programma random tekens genereren. Als het programma een letter goed heeft geraden dan laat hij deze natuurlijk staan. Als hij hem niet goed heeft dan wordt er weer een nieuw teken geraden. Dit gaat door totdat de hele input is geraden. Een soort van automatisch galgje ;) Veel speel(programmeer)plezier!

Download